Gayrimenkul Pazarı

marmaris emlak ilanları

Gönenç Emlak Danışmanlık Şirketi 1994 yılında kurulmuştur

Home > Blog >Yatırım> Sayfamız

Marmaris Satılık Yazlık Evler

Gönenç Emlak şirketi Marmaris yazlık satılık ev ilanları için son yıllarda ciddi talep olduğunun izlendiği açıklaması yaptı. Büyük kentlerden sahillere doğru yerli ailelerin tercihi görülüyor. Zaten emeklilerin hayali tatil yapar gibi yaşam isteğidir. Sahilde ev satın alayım, balık avlamaya çıkayım, yürüyüş yapayım sakin ve huzurlu yaşam süreyim isterler. Günümüzde gayrimenkul pazarı bu isteği paylaşanların sayısında artış olduğunu yansıtıyor. Yaşlılardan orta yaş gurubuna ve gelecekte yatırım olsun düşüncesiyle daha genç olanaklara sahip kesim de potansiyel alıcı oldu. Konutların sürekli prim yapması bu alanda yatırım talebini büyütüyor. 

Yazlık Ev Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Birçok insan diledikleri gibi tatil yapmak isteğiyle kendine ait ev hayali kurmaktadır. Pek çoğumuz yazlık satılık ev alımını normal ev almak gibi değerlendirmemektedir. Bu da konut yatırımı yapmak üzere alınması gereken tedbirleri ve yapılması gereken araştırmaları yapmadan yatırım yapmaya sebep olmaktadır. Mevsimi Keyifli geçirelim derken bütün bir yılınızı yapmış olduğunuz yatırımın sorunlarıyla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.

Çevrenin Araştırılması

Ev alma komşu al demiş büyüklerimiz işte konut sahibi olmak isteyenlere yönelik bu söz çok önemlidir. Yazlık satılık ev almadan önce mutlaka evin çevresini gidip görmenizde yarar olacaktır. Sonuç olarak siz sezonda burada kalacaksınız ve diğer zamanlarda eviniz kullanılmıyor durumda kalacaktır. İşe bu sebeple etrafında sabi yerleşim olan ve güvenli mevkide bulunan konutlar siz orada yokken aklınızın evinizde kalmasının önüne geçmektedir.

Bölge Seçimi

Yazlık evler genelle tatil ihtiyacıyla kullanıldıklarından ev almayı düşündüğünüzde, iklim ve deniz koşulları çok önemli etken olabilmektedir. Bu tip konutlar sadece tatil aracı olarak görünseler de iyi mevkiden alınan evlerden sizin kullanmadığınız zamanlarda gelir elde etme durumunuzda bulunabilmektedir. Bu konuda ülkemizde en çok tercih edilen bölge şüphesiz dünya incisi Marmaris olmalıdır.

Evin Durumu ve Tadilat İhtiyacı

Yazlık satılık ev piyasasında konutlar genel olarak fazla kullanılmayan yapılar olarak dikkat çekmektedir. Buda yapılarda ciddi yıpranmalara yol açabilmektedir. Bu sebeple sahillerde taşınmaz alımlarında evin tadilat durumunu iyi kontrol etmeniz gerekmektedir.

Gönenç Emlak Şirketi

27 yıl aralıksız Muğla çevresi hizmet veren firmamız piyasayı takip ederek taşınmaz alımlarınızda fırsatlar sunuyor. Tecrübemiz, bilgi birikimi ve prensiplerle profesyonel destek sunuyoruz. Rayiçler hakkında bilgi paylaşımı, işlemlerin hızlı ve güvenli gerçeklemesinde destek ve avantajlı taşınmaz sahibi olmak veya gayrimenkulünüzün değerinde hızlı satılmasını gerçekleştirmek işimizin önemli parçasıdır. Satılık kiralık ilan havuzumuzda 700 adet civarında gayrimenkul bilgisi bulunur. İlanlar düzenli aralıklarla güncellenir. İsteklerinizi iletirseniz sürpriz fırsatlarla tanışabilirsiniz. Taleplerinizi hızlı değerlendirmek bizim de arzumuzdur. Olmadı ise zamana yayarak aktif bekleme yeni fırsatlar sağlayacaktır.

Marmaris ve Selimiye emlak piyasasından haberler almak isterseniz Marmaris Haber sitesini izlemenizi tavsiye ederiz.