Gayrimenkul Pazarlama

marmaris emlak ilanları

Gönenç Emlak Danışmanlık Şirketi 1994 yılında kurulmuştur

Muğla Marmaris

Gönenç Emlak Şirketi yerel piyasada Marmaris gayrimenkul pazarlama konusunda artık modern tekniklerin kullanıldığını uyum gösteremeyenlerin direnç gösteremediğini açıkladı. Günümüzde emlak sektörü içerisinde kullanılan gayrimenkul, taşınmaz malların bütününe verilen genel adıdır. Pazarlama adından da anlaşılacağı üzere işletmenin, kurumun üretmiş olduğu malları veyahut yapmış olduğu işi piyasaya sürebilmesi ve yerini edinmesi anlamına gelmektedir. Biz bu konuda oldukça başarılı firma olarak sektörde tam 27 yıldır bulunmaktayız.

Eski ve kaliteli firma olmamız nedeniyle Marmaris gayrimenkul pazarlama açısından da profesyonel vermeyi sürdürüyoruz. Marmaris emlak sektöründe bulunan ve önemli izleyici üyeye sahip "Marmaris Box" medya haber sitesi Gönenç Emlak Şirketine aittir. Alanında deneyim kazanmış ve uzmanlaşmış ekiple sizlere hizmet sağlayarak profesyonel destek sağlamaya devam ediyoruz.

Profesyonel Danışmanlık Desteği

Gayrimenkul piyasasında kalıcı olmak önemlidir. Sürekli edinilen yeni bilgi ve en önemlisi tecrübe birimimi verilen hizmetin kalitesini de arttıracaktır. Ev ve ticari taşınmazların pazarlama çalışması gerçekleştirerek, 28 yıl sektörde faaliyette bulunmuş firmayız. 7/24 elektronik ortamda ulaşılabilir firma olmamız nedeniyle de müşteri isterler ise telefondan 7 gün 24 saat ulaşabilir isterlerse mail adresimiz üzerinden bizlere her daim ulaşarak servisimizden yararlanmaktadırlar.

Sektörün öncü firmaları arasında yer alarak gerçekleştirmiş olduğumuz kiralık veya da satılık danışmanlık fırsatları sunmaktayız. Emlak sektörünün yanlış karar vermekten çekinen müşterilerimize güvence teminatı vererek her türlü isteklerini ciddiye alarak tüm koşulları ve hakları kendisine sağlayan firma olmaktayız.

Şirketimiz 1994 Yılında Faaliyete Başladı

Bu sebeple gayrimenkul sektöründe bilinen ve 28 yıllık tecrübeyle sahada yerimizi almaktayız. Marmaris ilinin kalabalık ve tatil ili olması da gayrimenkul sektörünü olumlu ve olumsuz etkilemektedir. Bu nedenle bizler kaliteli çalışması Marmaris emlak piyasası kapsamında mülkünüzü hızlı satmak veya aradığınız özellikte taşınmaza ulaşmak şansı sağlıyoruz. Olası olumsuz sorunlara karşı önlem alarak risk almadan faaliyete özen gösteriyoruz. Pazarlamada belirlediğimiz yol haritasına uygun çalışıyoruz. Ayrıca diğer önemli konu olan fiyatlar konusunda da hem kiralık olarak hem de satılık olarak müşteri ihtiyaçları doğrultusunda makul fiyatlar sunarak hizmet vermekteyiz. Güvenli, kaliteli profesyonel danışmanlık desteği amacıyla yararlanmanız kazanç sağlayabilir.

İrtibat: 05323120116